Nowo¶ci
 
FILMY
 
różne
 
Promocje
 
do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

Maszyny piekarnicze - Nowości

Zachęcamy Państwa do zapoznania się nowościami dostępnymi w ofercie firmy Guz Technika Piekarnicza. W dziale nowości prezentujemy Państwu ofertę sprzętu, który od niedawna pojawił się w ofercie naszej firmy. Bardzo często są to produkty o dużym stopniu innowacyjności nagrodzone lub wyróżnione na targach międzynarodowych.


GUZ_TECH_reklama_PPiC_grudzien-2015.jpg


Firma Guz Technika Piekarnicza Sp. z o. o. oficjalnym przedstawicielem firmy MONO w Polsce.

Pieczenie Pieczenie


 

Pieczenie "na kamieniu" w technologii pieca rurkowego z masywnym ceramicznym akumulatorem ciepła. Na pr±d.

Pieczenie


 

Pieczenie "na kamieniu" Opalany drewnem, pieczenie jak dawniej

Pieczenie


 

Rozpoczęli¶my współpracę z firm± LILLNORD

Rozpoczęli¶my współpracę z firm± LILLNORD


 

Nowy piec Luxrotor Ecostone firmy Hein

guz_ecostone_m.jpg


Nowy piec STONEROLL firmy HEIN

hein_pop.jpg

pdf.gif

- pobierz plik (261 KB)


Aparaty załadowcze w bardzo atrakcyjnych cenach.
Wykonujemy instalacje pod wszystkie modele pieców.
 
aparaty_zaladowcze_m.jpg


 

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem na temat koncepcji energetycznych firmy Hein



kliknij aby powiększyć


logo_hobart.jpg

Firma Guz Technika Piekarnicza została oficjalnym dystrybutorem zmywarek firmy Hobart.
Zapraszamy do zapoznania się z ofert± maszyn przeznaczonych do pracy w zakładach piekarniczo - cukierniczych.






Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |