do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

Maszyny nowe | Piece Hein | cukiernicze i konwekcyjne

systemolux_1.jpg

 

REWELACYJNE WYMIARY. IDEALNE ROZWIˇZANIE DLA TWOJEJ CUKIERNI LUB SKLEPU

- BAKELUX I GASTROLUX : piece konwekcyjne
- CONDILUX: piece komorowe
- BAKELUX COMBI I BAKELUX CONDILUX: piece kombinowane

Szeroki wybór modeli idealnych do Twojej cukierni, sklepów firmowych czy punktów wypiekowych. Zbudujemy dla Ciebie piec jakiego potrzebujesz. Dzięki zastosowaniu systemu modułowego możemy w każdej chwili rozbudować już istniej±c± instalację.

Pojemno¶ć modeli Condilux:  istnieje możliwo¶ć zbudowania pieca od 1 do 6 komór
                                           wymiary komory: 600 x 400 , 600 x 800 lub 1200 x 800 mm
                                           możliwo¶ć zamontowania komory garowniczej pod piecem oraz okapu z wentylatorem wyci±gowym

 

 

 

 

systemolux_2.jpg

 

 

 

 

BAKELUX

Piece konwekcyjne Bakelux posiadaj± bardzo wydajny system zaparowania. S± idealnym  rozwi±zaniem je¶li chodzi o wypiek produktów mrożonych, które potrzebuj± większej ilo¶ci pary podczas procesu wypieku. Piece Bakelux stanowi± wyposażenie wielu punktów wypiekowych, stacji benzynowych oraz restauracji.
Jak wszystkie piece firmy Hein modele  Bakelux s± wykonane całkowicie ze stali nierdzewnej. Najlepszej jako¶ci materiały stosowane przy budowie pieców gwarantuj± długie użytkowanie oraz perfekcyjny wygl±d urz±dzenia.
Pojemno¶ć modeli Bakelux:  5- 10 blach o wymiarach 600 x 400 mm lub 8 blach o wymiarach 600 x 600 mm 

 

 

 

 

systemolux_3.jpg

 

 

 

CONDILUX

 
Piece komorowe modułowe Condilux to piece uniwersalne, zarówno do wypieku drobnego pieczywa tradycyjnego jak i szerokiej gamy produktów cukierniczych. Piece typu Condilux stanowi± wyposażenie większo¶ci zakładów cukierniczych. Jak wszystkie piece firmy Hein modele Condilux s± wykonane całkowicie ze stali nierdzewnej. Najlepszej jako¶ci materiały stosowane przy budowie pieców gwarantuj± długie użytkowanie oraz perfekcyjny wygl±d urz±dzenia.

Pojemno¶ć modeli Condilux:  istnieje możliwo¶ć zbudowania pieca od 1 do 6 komór
                                           wymiary komory: 600 x 400 , 600 x 800 lub 1200 x 800 mm
                                           możliwo¶ć zamontowania komory garowniczej pod piecem oraz okapu z wentylatorem wyci±gowym

 

 

 

 systemolux_4.jpg

 

 

 

 

 

BAKELUX-COMBI

 

Piec Bakelux Combi stanowi poł±czenie modelu Bakelux z modelem Condilux.

 

 

 

 

 

 

systemolux_5.jpg

 

 

 

 

GASTROLUX  - MAŁY WSZECHSTRONNY PIEC KONWEKCYJNY 

Piece konwekcyjne Gastrolux s± idealnym  rozwi±zaniem je¶li chodzi o wypiek mniejszych ilo¶ci produktów. Piece Bakelux stanowi± wyposażenie wielu punktów wypiekowych, stacji benzynowych oraz restauracji.
Jak wszystkie piece firmy Hein modele  Bakelux s± wykonane całkowicie ze stali nierdzewnej.

Pojemno¶ć modeli Gastrolux:  2-9 blach o wymiarach 600 x 400 mm
Istnieje możliwo¶ć wyposażenia pieca w  wózek  z półkami  na blachy.

 

 

 

 

 

systemolux_6.jpg

 

 

 

 

TOPLUX  SHOP


Jest to idealne uzupełnienie  do Twojego pieca. Chłodnio- garownia Toplux stworzy  warunki których potrzebujesz do uzyskania produktów najwyższej jako¶ci .

 

 

 

 

 

 

systemolux_7.jpg

 

 

 

 

 

OBSŁUGA
Panel sterowniczy Bakmatic ( dla pieców Bakelux) i Condimatic ( dla pieców Condilux) s± proste w obsłudze dzięki zastosowaniu przycisków graficznych. Programy wprowadzone do pamięci komputera daj± możliwo¶ć prowadzenia wypieku bez specjalnej znajomo¶ci procesu wypieku. Jest to bardzo ważne kiedy piec użytkowany jest np . w sklepie czy na stacji benzynowej. System automatycznego doboru programów gwarantuje nam zachowanie najwyższej jako¶ci wypieków.


pdf.gif  Katalog informacyjny Hein Systemolux - pobierz plik (6344.2 KB)


Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |