do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

Maszyny nowe | Piece Hein | elektryczne

electro_1.jpgHEIN ELECTRO - PIEC OGRZEWANY ELEKTRYCZNIE

(powierzchnia wypiekowa 3 – 23 m2)

Piece Hein Electro produkowane s± w wersji 2.3.4.5.i 6 półkowej, przy czym każda komora jest sterowana niezależnie.Piec Hein Electro wyposażony jest standardowo w bardzo wydajne wytwornice pary . Front pieca oraz drzwi wykonane s± z grubej 2,5 mm stali szlachetnej.  System zamykania i demontażu komór wypiekowych został opatentowany przez firmę Hein.

Piec Hein Electro wyposażony jest standardowo w duży 1000 mm okap z wentylatorem wyci±gowym.

 

 

HEIN ELECTRO:

Czysta energia, sztuka w technologii, prosta obsługa.

 

 

 

electro_2.jpg



SCHEMAT PIECA HEIN ELECTRO
  • 1. Okap z wentylatorem
  • 2. Opatentowany system zamykania drzwi 
  • 3. Izolacja pomiędzy 2 komorami
  • 4. Płyty wypiekowe 20 mm
  • 5. Agregaty szfilownicze

 

 

 

 

 

 

PANEL STEROWNICZY GRAFICZNY

Zastosowanie graficznego panelu obsługi gwarantuje prost± obsługę szczególnie w miejscach gdzie osoba odpowiedzialna za wypiek nie jest specjalist±- piekarzem ( np . punkty wypiekowe)

Istnieje możliwo¶ć wczytania z karty pamięci 100 gotowych programów wypieku jak także wprowadzenie własnych receptur.

Na życzenie Klienta można zamontować sterowanie manualne w postaci termostatów analogowych


pdf.gif  Katalog informacyjny Hein Electro - pobierz plik (260.4 KB)


Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |