do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

Maszyny nowe | Urz±dzenia Eberhardt | miesiarki z wyjezdn± dzież± Maximat AS

Zalety: 

  • Miesiarka spiralna Maximat AS z dzież± wyjezdn± oferowana jest w 3 modelach od 120 do 250 kg ciasta

  • Służy do wyrobu szerokiej gamy ciast pszennych, pszenno-żytnich, półcukierniczych i cukierniczych

  • Nie zajmuje dużo powierzchni na zakładzie

  • Unikalne zastosowanie miesidła /spirali/ o specjalnym kwadratowym profilu zapewnia idealne miesienie ciasta nie powoduj±c jego grzania

  • Cechuje się bardzo wysok± jako¶ci±, ergonomi±, bezobsługow± prac±

  • Wyposażona w automatyczne- elektroniczne sterowanie z foliow± klawiatur± oraz pomiarem temperatury ciasta

  • Korpus maszyny wykonany ze stali nierdzewnej

 

 


 

Dane techniczne:

Typ

AS 120

AS 160

AS 240

Wymiary w mm A
B
C
D
E
F
H
I
J
K

782
1335
1220
804
1730
350
935

880
1490
1630

897
1375
1220
835
1730
350
935
880
1530
1670

1042
1560
1320
885
2040
350
935
880
1645
1900

pojemno¶ć dzieży w l 

184

270

400

pojemno¶ć dzieży w kg ciasta

120

160

240

pojemno¶ć dzieży w kg m±ki

75

100

150

obroty spirali I bieg

93

93

88

obroty spirali II bieg

186

186

176

obroty dzieży I bieg

19

19

19

obroty dzieży II bieg

19

19

19

waga

725

750

840

waga dzieży z wózkiem

225

250

300

Moc PS

KW

4,7/11,6
3,5/8,6

4,7/11,6
3,5/8,6

7,8/16
5,75/11,75

zabezpieczenie pr±dowe (A)

32

32

40




Katalog informacyjny EBERHARDT MAXIMAT - pobierz plik (692.9 KB)



Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |