do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

Maszyny nowe | Urz±dzenia Eberhardt | miesiarki ze stał± dzież± Maximat S

 Zalety:
  • Miesiarka Maximat ze stał± dzież± oferowana jest w 4 modelach od 40-160 kg ciasta
  • Unikalne zastosowanie miesidła /spirali/ o specjalnym kwadratowym profilu zapewnia idealne miesienie ciasta nie powoduj±c jego grzania
  • Można wytwarzać każdy rodzaj ciasta o różnej konsystencji zależnie od potrzeb technologicznych
  • Cechuje się bardzo wysok± jako¶ci±, ergonomi± i jest prosta w obsłudze
  • Możliwo¶ć dokładnego wymieszania już przy zapełnieniu 5 % objęto¶ci dzieży
  • Wyposażona standardowo w pomiar temperatury ciasta, lewe i prawe obroty dzieży oraz "nóż" zgarniaj±cy do ciasta
 eberhardt3.jpg    eberhardt5.jpg
 maximat_fahrbar_2d.jpg

 

 

Typ

S 80

S 120

S 160

Wymiary w mm A
B
C
D

675
1065
1193
870

782
1250
1320
910

897
1354
1320
940

pojemno¶ć dzieży w l 

123

184

270

pojemno¶ć dzieży w kg ciasta

80

120

160

pojemno¶ć dzieży w kg m±ki

50

75

100

obroty spirali I bieg

98

115

110

obroty spirali II bieg

196

230

220

obroty dzieży I bieg

8,5

8,5

8

obroty dzieży II bieg

17

17

16

Waga (kg)

480

660

700

Moc PS

KW

3,2/5,9
2,4/4,4

4,7/11,6
3,5/8,6

4,7/11,6
3,5/8,6

zabezpieczenie pr±dowE (A)

20

32

32

maximat_fahrbar_3d.jpg



Katalog informacyjny EBERHARDT MAXIMAT - pobierz plik (692.9 KB)



Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |