obrazek
do selecta
przerwa
interface
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
kwadrat
przerwa
przerwa
 
używane
przerwa

sklep




flexbaker

LILLNORD- SZTUKA CHŁODZENIA

lilnord

baner_lewy_m.jpg

reklama_hobart_2016_m.jpg

 

 
   

Guz Technika Piekarnicza Sp. z o.o.
41-103 Siemianowice ¦l±skie
(Michałkowice) ul. Budryka 4
tel. 0 (prefix) 32 229 49 27
fax 0 (prefix) 32 229 55 03

interface
interface interface
NOWE MONO BX Eco -Wash Piec konwekcyjny z systemem mycia komory wypiekowej
 
Pracuj±c intensywnie zarówno w piekarni jak I placówkach  FOOD 2-Go ,  MONO opracowało now± gamę pieców konwekcyjnych, które ł±cz± piec konwekcyjny piekarniczy z  piecem gastronomicznym poprzez wprowadzenie wysokiej klasy systemu mycia komory wypiekowej Eco -Wash co zapewnia wysok± efektywno¶ć pieczenia, smażenia i gotowania szerokiej gamy produktów spożywczych bez obawy zanieczyszczenia krzyżowego zapachów, smaków lub ¶rodków spożywczych.

Mięso I ciasto w zaledwie 35 minut *
Nowy piec konwekcyjny  BX Eco-Wash firmy  Mono zapewnia idealne rozwi±zanie za bardzo atrakcyjn± cenę, a jednocze¶nie daje prawdziw± elastyczno¶ć w produkcji szerokiej i zróżnicowanej gamy grup żywno¶ci przy zachowaniu bezpieczeństwa I wysokiej jako¶ci produktów. Zmiana z produktu mięsnego na produkt słodki  można osi±gn±ć w zaledwie 35 minut, korzystaj±c z szybkiego programu mycia komory wypiekowej* Teraz nawet najmniejsze punkty Food-2-go lub Pop-up Cafe mog± pewnie i bezpiecznie oferować szerok± gamę  ¶wieżo pieczonych  i gotowanych produktów przy minimalnej inwestycji.
* W oparciu o temperaturze pieca 180 st.C

Niezrównana moc mycia
Piec konwekcyjny BX Eco-Wash posiada innowacyjn±, wysoce zaawansowan± usługę self-wash, która oferuje pięć programów specjalistycznego mycia.Korzystanie ze ¶rodków chemicznych firmy Mono gwarantuje  że nawet najbrudniejszy piec wraca do swojego dziewiczego, stanu higienicznego.

Nowa zmienna prędko¶ć wentylatora
Piec konwekcyjny BX Eco-Wash posiada również nowy napęd dostarczaj±c użytkownikowi pełn± kontrolę prędko¶ci wentylatora  na każdym etapie cyklu pieczenia co oznacza że nawet najbardziej delikatne produkty mog± być doskonale upieczone. Naturalnie tylko niewielkie zmniejszenie prędko¶ci wentylatora może przynie¶ć znaczne oszczędno¶ci w zużyciu energii np. wentylatorem pracuj±cym na 80% prędko¶ci faktycznie zużywa tylko połowę energii jednego działaj±cego na pełnych obrotach wentylatora.

aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg aktualonosci_ciberpan1m.jpg

powrót>>

interface
interface
interface

Za chlebem do Belgii

prasa

Zobacz wszystkie artykuły ...

 

interface

Depozytory do ciasta
MONO OMEGA

depozytory do ciasta Mono OMEGA  

Pieczenie "na kamieniu"
w technologii pieca rurkowego
z masywnym ceramicznym
akumulatorem ciepła. Na pr±d.

na kamieniu

Pieczenie "na kamieniu"
Opalany drewnem
Piec rurkowy
Universal WOODSTONE,
pieczenie jak dawniej.

na kamieniu

Jako¶ć także w rozmiarze XXXL
Przemysłowe rozwi±zania indywidualne

reklama_hein_ok.jpg

Nowy piec STONEROLL
firmy HEIN

hein_stonerol

Nowy piec Luxrotor Ecostone
firmy Hein

guz_ecostone.jpg

reklama_hein_2014_m.jpg


 

interface
koniec
Strona główna | O firmie | Nowo¶ci | Targi i wystawy | Nasze montaże | Serwis | Kontakt |